Hetja on the terrace

Hetja on the terrace

perjantai 10. heinäkuuta 2015

9.7. Silmät auki tassuttelemaan

Jackin silmät aukesivat eilen. Silloin ne olivat vain pikkuisen sirrillään, mutta tänään ne olivat jo apposen auki. sen kirsukin on jo saaut vähän väriä.


Poika yrittää sinnikkäästi tassuilleen ja välillä jopa onnistuu ottamaan askeleen.

Meillä on ollut vähän erimielisyyksiä maitobaarin rajoittamattomasta käyttöoikeudesta. Mun mielestäni sen ei tarvitsis ihan koko aikaa roikkua baarissa niinkuin toissapäivänä, jolloin painoa tuli lähes 100 g päivässä. Käyttöoikeutta täytyy rajoittaa! Olen hieman kyllästynyt olemaan pelkkänä maidontuottaja - tuorevarastona ja kaiken lisäksi nisätkin vähän kipeytyy. Nyt olenkin poistunut pentulaatikosta aina, kun on siltä tuntunut ja on tuntunut kohtuullisen usein. Huono omatunto siitä on tietysti tullut ja olenkin palannut aina hetken kuluttua tarkistamaan tilanteen, jolloin poika on ollut makoisasti unten mailla ja olen saanut kaipaamani breikin.

Ihmiset ovat yrittäneet tuputtaa Jackille tuon tuosta myös äidinmaidon vastiketta. Ihan pöljiä! Jack on sylkenyt kaikki pihalle. Äitinsä poika! Laatutietoinen! Kuka nyt mitään korviketta haluaisi, kun tarjolla on luomua supermaitoa? Makuhan on ihan eri planeetalta. Korvikehan haiseekin pahalta. Ei noista ihmisistä ota selvää, mitä niiden päässä liikkuu.

Muuten elämä on ihan mallillaan ja alkaa sujua jo totuttua kaavaa noudattaen. Kuten videoklipistä näkee, meillä on Jackin kanssa hieman eriävät käsitykset myös pesujen tarpeellisuudesta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti