Hetja on the terrace

Hetja on the terrace

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

10.7.2016 Jack 1 v+, haisuli ja luksusloma Saimaalla

Tässä sitä taas ollaan. Päivitykset tulee tavalliseen tapaan pahasti jälkijunassa.
Jack ehti täyttää vuoden. Se sai herkkujen lisäksi roppa kaupalla uusia leluja. Tai siis me saatiin...oikeastaan mä sain...ainakin niinkuin käytännössä. Kyllä mä annan Jackin armollisesti lainata niitä ja leikitään me niillä yhdessäkin.
Jack ei osaa vieläkään uida. Tai mistä minä tiedän, osaako vai eikö osaa, kun se ei koskaan tulee syvemmälle kuin mahaan asti.
Jackin maha on muuten pienentynyt. Lisääntynyt liikunta ja tiukempi dietti ovat tehneet tehtävänsä. Se painaa enää 10,4 kg eli saman mitä mä. Lihakset ovat selvästi kiinteämmät ja vauhti sen kun lisääntyy. Se pituus on pysynyt suurin piirtein samana eli 40 cm huitteilla.


Piha-agiakin ollaan harrasteltu

                                         Jackin korvat lepattaa milloin mihinkin suuntaan
                                       Ollaan myös lenkkeilty ja ja tietysti leikitty frisbeellä

                                  Pioneistakin ihan tykätään, vaikka ne jääkin välillä jalkoihin

Käytiin myös Savinan ja Benen kanssa lenkillä meren rannassa ja lintulammella.
                                          Minä, Jack, Savina ja Bene
                                          Jack tarkkailee tyynesti sorsan poikasia
Savina ja Bene näyttävät mallia, kuinka lintukavereita kuuluu katsastaa

Mut päästettiin ainoana koirana lintulammella vapaaksi, kun tottelen aina niin hyvin, enkä koskaan lähde omille teilleni. Tällä kerralla tein kunnon källin. Jättäydyin puolihuomaamatta porukan jälkipäähän ja sitten "jäin vähän jälkeen". Ihmiset höpisivät omiaan ja vastustamaton tuoksu vei mut mennessään takavasemmalle ...tai siis oikealle. Mikä lie mädäntynyt kasvi olikaan, joka tapauksessa se haju oli huumaavaa. Hieroin sitä turkkiini joka puolelle ja piehtaroin sydämeni kyllyydestä. Etenkin hinkkasin sitä kohtiin, johon oli vuorokautta aikaisemmin isketty uudet punkkilitkut. Kuulin kyllä huhuilut, mutta eihän tuoksukylpyä voinut kesken jättää. Palasin sitten joukon jatkoksi muina tyttöinä. Ihmiset käyttäytyivät oudosti ja nyrpistelivät neniään ihan kuin niiden onnettomalla haistimella nyt mitään muka haistaisi. Jotenkin mulle syntyi vaikutelma, että omat "pikkulomat" vapaana taisi palaa pitkäksi aikaa. Pikkumaista! Rangaistukseksi mun ihanat tuoksut vielä jynssättiin pariin kertaan shampoopesussa punkkilituista huolimatta. Kaamea katku verratuna mun löytämiin ihaniin liete- ja puskaparfyymeihin.

Viime viikoksi meidät Jackin kanssa dumpattiin pelastusliiveissä Saimaan saareen, kun isäntäperhe lähti omille teilleen.

Älkää antako ensivaikutelman hämätä. Oikeesti me päästiin luksuslomalle! Meillä riitti leikittäjiä ja rapsuttajia ja actionia joka lähtöön...herkuista puhumattakaan
 Ranta oli jumalainen...pehmeää hiekkaa vähitellen syventyen ja vesi oli kirkasta ja juomakelpoista (testattiin moneen kertaan!)

 Jack melkein oppi uimaan. ainakin se onnistui vetämään muutaman kauhaisun - koiraa tietty.
Keli oli kyllä sen verran viileä, ettei ihan jatkuvasti läträtty vedessä.

                                          Jack yrittää palauttaa pikku-enkelin sädekehän
                                          Mukavaa kesää muillekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti