Hetja on the terrace

Hetja on the terrace

perjantai 27. marraskuuta 2015

27.11.2015 Jack 5 kuukautta ja päivän eli 22 viikkoa

Aika tasaista tämä elämän meno on ollut kuluneen viikon, eikä ihan heti ole luvassa muutosta siihen. Siis jos ei lasketa Jackin tulevaa pentunäyttelyä, joka on reilun viikon kuluttua. Ei se kyllä osaa seistä nätisti paikallaan, eikä seurata, eikä suostu näyttämään hampaitaan eli ei turhia toiveita menestyksestä. Oon kyllä yrittänyt näyttää sille mallia, mutta toi mallioppiminen on sillä vielä vähän vaiheessa.
Voihan se tietysti vielä yllättääkin, kun joka päivä vähän treenaa seisomista ja hampaiden katsomista...mutta en kyllä menis suurempia summia veikkaamaan sen puolesta.

Se on muutenkin edistynyt ja kasvanut. En nyt uskaltaisi vielä liiemmin kehua, mutta nyt vihdoin näyttää siltä, että Jackin on oppinut sisäsiistiksi!!! Ihanaa! Ehkä me vielä päästään siitä joka paikassa leijuneesta tympeästä pissan hajusta eroon. Ihmiset uskalsivat jo palauttaa makuuhuoneen maton paikalleen. Riskibisnestä sanon minä! Ei kyl kannattais. No, siinähän sitten pyykkäävät paksua mattoa. Oma on asiansa.

Jack painaa nyt lähes 8,5 kg ja on noin 37 cm korkea. Kaikki nämä on tietysti noin arvioita, kun se ei pysy riittävästi paikoillaan.

Mä voisin ottaa viel jotain syötävää...



Jackin sosiaaliset taidot olivat koetuksella pentutreffeillä. Alkuun kaikki oli mennyt hienosti ja Jack oli ollut sosiaalisin kaikista, mutta sitten sen konseptit sekosi täysin, kun paikalle lappoi pentua toisensa perään. Lopulta pentuja oli yhteensä kymmenen ja meno sen mukaista. Jackiä alkoi ujostuttaa ja vähän pelottaakin. Onneksi se oli loppua kohden kuitenkin reipastunut ja päätynyt muiden mukaan poukkoilemaan.

Musta on kehkeytymässä varsinainen agility-ässä. En nyt ehkä oo ollu kaikista parhaiten kuulolla ohjeiden suhteen, mutta vauhtia on riittänyt senkin edestä! Nyt vasta kaikkien näiden vuosien jälkeen alan sisäistää vauhdin huuman myös agility-radalla. Kun vaan jostain saisin nopeemman ohjaajan, ettei aina tarttis himmailla ja odotella ohjeita. Ei sen puoleen, jos ohjeet ei tuu ajoissa, osaan kyllä valita reitin ja esteet itsekin. Turha siinä vaiheessa on enää huudella perään, että olis pitänyt mennä tosta ja tosta! Tää ihmisten kouluttaminen on aika haastavaa ja vaatii tosi paljon kärsivällisyyttä. No, toisaalta niillä on herkkuja ja leluja...mmm. Yritän pitää niitä tyytyväisinä. Diplomatiaa.

                                          Ollaanko mainittu, että tykätään frisbeestä?

                                       Huomaa Jackin leveä hymy, varsinainen Hangon keksi
Näitä frisbejä on useampia, mut lemppari on toi oranssi, vaikka tässä vihreessä onkin kivasti luun kuvia
                                          Leikitään sisälläkin vaikkei sais
                                          ...ja tietysti ulkonakin

            Tää valkoinen frisbee on hyvä pimeellä, kun se varastoi valoa ja säteilee vihertävänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti