Hetja on the terrace

Hetja on the terrace

perjantai 2. lokakuuta 2015

2.10.2015 Jack 14 viikkoa

Aika kiitää siivillä ja Jack kasvaa silmissä. Viime viikonloppuna käväistiin Jackin kanssa sienessä ja vähän maisteltiin vielä viimeisiä mustikoita. Loikittiin urakalla kivien ja kantojen yli ja kisattiin kepeistä. Jack mokoma alkaa olla jo aika vikkelä ja ajoittain onnistui viemään mun keppini ja polleana kurvaili edes takaisin, minkä kintuistaan pääsi...tietysti ryntäsin perään ryöstämään omani takaisin. Oltiin kyllä vähän kuraisia ja turkit täynnä neulasia reissun jälkeen, mutta oli kyllä kivaa!

Käytiin myös moikkaamassa mökkinaapuri Sheriä. Jackiä vähän pelotti, mutta Sheri on superkiltti ja alkukankeuden jälkeen Jack uskaltautui jo ujosti hakemaan Sheriä leikkimäänkin.


Sitten muutama pönötyskuvayritys töppöjalasta...Vaikka kuvista ei uskoisi, häntä vispasi alempia kuvia otettaessa niin, ettei meinattu saada yhtään terävää kuvaa.




Jackin pituutta ja painoa oli ihmisten mielestä vähän haastavaa mitata. Sen pituus eli korkeus huitelee jossain 30 cm:n tienoilla ja paino n. 5,4 kg. Lukemat ovat taatusti epätarkkoja, kun ADHD-pentu ei pysty pysymään paikoillaan nanosekuntia pidempään päiväsaikaan, kun sen virtapiikit on kohdillaan. Hölmöjä, kun edes yrittivät!

Ja tietysti me tykätään edelleenkin kovasti leikkimisestä!!!








3 kommenttia:

  1. Jack on kyllä tosi suloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin on Riokin!!!
      Olisi kiva, jos pikkupojat voisivat jossain vaiheessa tavata.

      Poista
    2. Lähetin sulle FB-viestin :)

      Poista