Hetja on the terrace

Hetja on the terrace

lauantai 19. joulukuuta 2015

19.12.2015 Kadonneet hampaat ja vihreä joulu

Mä en ala! Mulla on juoksu ja mua kohdellaan kuin jotain tarttuttavan tautista. En voinu mennä torstaina agilityyn, eikä mua päästetty tänään mukaan treffaamaan kooikkerikavereita arkitottiksen merkeissä. Se on niin väärin!!! Olisin voinut edes käydä toivotamassa hyvät joulut!

Viikko sitten torstaina sentään onnistuin muina naisina livahtamaan agilityyn. Meillä on ryhmässä pelkkiä tyttöjä ja kaikki meni loistavasti aivan viime minuuteille, kunnes Nepparin omistajan katse kiinnittyi väärään paikkaan...No, onneksi saatiin vielä tehdä viimeinen rata senkin jälkeen. Eihän se ketään häirinnyt. Mä en ymmärrä, miksen olis tälläkin viikolla voinu mennä. Aina noi miehet aiheuttaa ongelmia! Nyt kyllä myrtsitän...

Jack puolestaan on saanu mennä ihan niinkuin ennenkin. Se kävi taas pentutreffeillä ja kivaa oli ollut, vaikka paikalla olikin ollut vaan poikia.

Jackin hampaita on hävinnyt tämän viikon aikana. Yksi poskihammas löytyi sängystä ja kolme kulmahammasta on kadonnut, yksi vielä sinnittelee. Hammaskeiju ei oo kyllä tuonu sille mitään, kun sillä ei oo omaa tyynyä, minkä alle keiju olis voinut tuoda palkkiota. Harmi! Nyt keiju on saanu hampaat ihan ilmaiseksi. No, ehkä se on käynyt kuiskimassa joulupukille.

Tänään Jack kävi toivottelemassa munkin puolesta kavereille hyvää joulua. Paikalla olivat olleet Havu, Savina ja Bene. Jackin mielestä Havu oli tosi miehenä ollut älyttömän kiinnostava, vaikkakin vähän pelottava. Mut ihan mieletön esikuva...Havu oli nostanut jalkaa ja Jack heti perässä elämänsä ensimmästä kertaa!!! Jack kaipaisi selvästi miehistä esikuvaa...nyt sillä on uusi idoli, jota palvoa. Havu on niin viilee!

Joku voisi kyllä väittää, että Havu suorastaan dissasi Jackiä, mokomaa pikkukakaraa.
Havu kävi uimassa...
Savina teki kontaktia...
Jack leikki rantatöyräällä...
                                                     ja Bene söpöili
                                           Ja sitten vähän tokoiltiin
                                           Bene ja Savina
                                          Bene ja Savina
                                          Havu
Ryhmäkuvat oli aika haastavia...
                                          Havu, Jack ja Bene



                                          Havu, Savina ja Bene osasi olla paikallaan
                                          ...toisin kuin eräs

Illalla Jack pelasi älypeliä. On se niin välkky!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti