Hetja on the terrace

Hetja on the terrace

sunnuntai 30. elokuuta 2015

28.8. Puuhakkaat puutarha-apulaiset

Vielä on kesää jäljellä...ihanaa!
Olemme Jackin kanssa käyttäneet kauniit kelit tehokkaasti nauttien. Olemme tehneet puutarhahommia ihan urakalla, leikkineet ja viettäneet rantaelämää. Kuivien oksien katkominen on rankkaa hommaa.

Kävelylenkeilläkin olemme käyneet. Lapset on käyneet silittelemässä sekä mua, että Jackiä ja vähän aikuisetkin.  Jack osaa jo kerjätä herkkuja. Taitava poika! Se osaa myös tulla kutsusta luokse ja istua käskystä...ajoittain jopa paremmin kuin minä.
Jack on muutenkin tosi mukava. Sen kanssa voi tehdä jo melkein mitä vaan. No, välillä tietysti täytyy vähän rähistä ja näyttää, kuinka kuuluu käyttäytyä ja kuka on kuka. Ja sitten taas juostaan kilpaa tai peräkanaa villisti nelistäen. Jackin saa jo "kooikkerikohtauksia" eli vetää hullunlailla pikaspurtteja. Sisään halutessaan sekin osaa jo haukkua merkiksi. Nopea poika oppimaan! Ja hyvin olen tietysti talon tavoille kouluttanutkin.
Yhtä tai oikeastaan kahta asiaa se ei ole vielä oikein oppinut. Sisäsiisteys on sillä vielä vähän hakusessa. Isommat tarpeet tulee hyvin sanomalehdelle kauas omasta makuupaikasta, mutta pissoja tulee välillä lattioillekin tai jopa matolle. Siitä ei kunnian kukko kyllä laula! Toinen asia, mitä se ei ole oikein sisäistänyt on se, ettei terassille kuulu pissiä. No, jossain määrin kyllä ymmärrän, että aamuisin saattaa tulla vähän kiire ja pakottava tarve, eikä malta odottaa nurmikolle asti, mutta nyt sateella se ei halunnut kastua ja jäi terassille. Muutaman kerran se on selvästi yrittänyt välttää tassujen kastumista aamukasteessa ja jäänyt terassille. Mokomakin mukavuuden haluinen mammankulta! Mun täytyy kyllä vielä koulia sitä...

Ai, niin, Jack täytti tänään 9 viikkoa. Se painaa jo vähän yli kolme kiloa ja säkäkorkeus huitelee jossain 24 sentin tietämillä. Komea poika! Ja taiteellinen! Tälläkin  hetkellä se sisustaa sanomalehdillä.
Pönöttämistä se ei osaa. Tässä toistaiseksi paras otos.


Valokuvaaminen..plääh, tylsää!



 Ja lopuksi vähän söpöilyä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti