Hetja on the terrace

Hetja on the terrace

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

06.03.2016 Sosiaalista treenailua

Jack on aika kova pusuttelemaan. Toisaalta se joka päivä itse tulee kerjäämään niitä multa...yleensä heti aamusta.
Mukavaahan meillä on muutenkin. Yhdessä frisbeillään ja muutenkin leikitään...joskus Jackillä on vaan liikaa virtaa ja siitä tulee mahdoton riiviö ja mun on ihan pakko ojentaa sitä.

Jack kävi elämänsä ensimmäisen kerran mätsärissä, eikä siitä tietenkään mitään hyvää seurannut.
Ihmekös tuo, kun eivät oo yhtään treenanneet sen ekan näyttelyn jälkeen. Koiria oli ollut aika paljon, etenkin pentuja ja koko tohina oli saanut Jackin hämilleen. Kehässä se oli toistanut kaikki samat virheet kuin edellisellä kerralla ja lisäksi kerännyt vielä uusiakin...  Kun olisi pitänyt seistä, takapuoli valui kanveesiin. Tiedä mikä sitä väsytti. Ravaamisen sijaan hypittiin ja pompittiin ja tehtiin komeita piruetteja. Pöydällä tutkiminen meni muuten hyvin, mutta hampaita se ei olisi ollenkaan halunnut näyttää. Mitä sitä nyt tuomarille irvistelemään. Jack taisi pitää sellaista epäkohteliaana. Sinistähän siitä tuli, eikä sen enempää jatkoa. Tulipahan todistettua, että kannattais treenata, jos meinaa näyttelyissä käydä.

Viikonloppuna käytiin mökillä moikkaamassa Sheriä. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa!

Aika lujaa mentiin piirileikit ja muut, etenkin Jack ja Sheri.

Tänään käytiin tokoilemassa kavereiden kanssa. Paikalla olivat tietysti Savina ja Bene, minä ja Jack ja sitten vielä ihana pieni kohta 4 kk Indi-neiti. Ennen Indin tuloa tokoiltiin reippaasti.
.
Jack otti Indistä kaiken ilon irti ja kyllä sitä riittikin. Riemukasta ryntäilyä vuorovetona uupumukseen saakka. Neiti osasi kyllä halutessaan antaa palautetta napakasti pienillä naskalihampaillaan, jos Jack yritti liian innokaasti iholle

Neiti Indi oli niin reipas ja rohkea, että Bene joutui jo vähän antamaan palautetta - vähän respektiä vanhempia kohtaan!
Indi, Savina ja Bene
                                          Minä, Jack ja Bene
                                            Indi, Savina ja Jack
                                          Minä, Indi ja Jack
                                          Minä ja Indi
Ah, ihana namutäti ja peuraherkut!!! Jack, minä, Savina ja Indi
Bene ja Jack treenaa

Koirakaverien lisäksi paikalle ilmaantui päälle päätteeksi vielä ihmisperhe tutustumaan kooikkereihin. Me näytettiin, että virtaa piisaa; ei olla mikään sohvaperunarotu. Jack kävi pusuttelemassa, kaikki käytiin vuorotellen tervehtimässä ja mä kannoin niille keppiä heitettäväksi, minkä kerkesin ;) - Ja aika paljon kerkesin.
Kaikkien namien ja touhuilun jälkeen autossa iski autuas raukeus...pikkumahamme pullollaan käperryttinkin sitten nukkumaan...Jopa ylienerginen Jack hyytyi loppuillaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti