Hetja on the terrace

Hetja on the terrace

lauantai 2. tammikuuta 2016

2.1.2016 Jäällä on liukasta

Uusi Vuosi meni kerrankin leppoisasti. Aamupäivällä käytiin Savinan ja Benen kanssa kävelylenkillä. Bene jo melkein innostui leikkimään Jackin kanssa. Jack puolestaan innostui rantaan rikkoutuneesta jäästä ja piehtaroi antaumuksella pilkkoutuneessa jääpalamurskeessa.

                                          Savina, Jack ja minä
                                          Savina puussa
Savina, Bene ja Jack
                                          Benen ja Savinan penkkikontakti
                                          Bene ja Savina
                                              Me kaikki...
...sentään mahduttiin samaan kuvaan
lllaksi siirryttiin mökille vähempirakettisille tonteille...mä kun inhoan raketteja; sekä sitä pauketta että välähteleviä valoja. Tällä kerralla suurin osa paukuista kantautui muutaman kilometrin päästä, joten kävin sängyn alla kääntämässä pikaisesti vain pariin kertaan. Jack ei edes ehtinyt mukaan...ei tainnut edes huomata, kun veteli tyytyväisenä hirsiä sängyllä ja paukutteli itse vähemmän äänekkäitä, mutta melkoisesti tuoksahtelevia pommeja. Sheri oli meillä kylässä alkuillan ja vähän chillailtiin kuivattujen kanafileiden kera. Myöhemmäksi illaksi se oli kuulemma saanut sukkahousuista kapalointityyppisen "turvasidoksen" ja oli ollut hyvin tyytyväinen sen toimintaan.

Uuden Vuoden päivänä meitä ei vielä päästetty jäälle, kun se oli muka vielä niin heikkoa. Jostain kumman syystä se kuitenkin näytti hyvin kestävän jonkun hullun matkaluistelijan. Kyllä me sitä sitten vähän kuorossa haukuttiinkin.
Tässä meidän sukkakeisari elementissään...
Jack ja sukat
Tänään lenkkeiltiin pakkassäässä. Koulun luistinrata oli jäädytetty ja Jack pääsi ensimmäistä kertaa ottamaan tuntumaa liukkaaseen alustaan.


Meistä yritettiin ottaa myös edustavia yhteiskuvia.
                       Huomatkaa, kuinka samanlainen kuvio meillä on oikeassa kyljessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti